VVD opnieuw de grootste in Cranendonck

De VVD is bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 wederom de grootste partij geworden in onze gemeente. In totaal kozen 3.486 Cranendonckers (27,3%) voor de VVD, dat is een stijging van 2,8% in vergelijk met de laatste Tweede Kamerverkiezingen in 2017. Mede dankzij deze stemmen zijn we de grootste partij van Nederland. Daar zijn we trots op en erg blij mee. Wil jij niet alleen stemmen, maar ook meedoen met VVD Cranendonck? Word dan lid en gebruik jouw stem binnen de mogelijkheden van onze eigen gemeente!

Zuid-Oost Brabant was eensgezind tijdens deze verkiezingen. De VVD werd binnen alle MRE-gemeenten de grootste partij. Onze regio-kandidaat Daan de Kort kreeg hierbij enorm veel voorkeursstemmen, ook daarvoor willen we onze inwoners -mede namens Daan- van harte bedanken!

Onze partij bestaat uit een aantal enthousiaste leden, wij zijn echter nog op zoek naar nieuwe meedenkers en doeners. Zeker richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 willen wij onze fractie versterken en uitbreiden. We zijn ervan overtuigd dat er tussen deze 3.486 stemmers nieuwe enthousiaste doeners zitten. Wil jij meewerken aan een liberaler Cranendonck? Neem dan contact op met onze fractievoorzitter Jordy Drieman via jordy.drieman@vvdcranendonck.nl of via 06-25539824!

Lid worden? Klik hier! Je bent al lid van de VVD voor 25 euro per jaar!