Jordy Drieman wederom lijsttrekker VVD Cranendonck

Jordy Drieman is wederom gekozen tot lijsttrekker van de VVD Cranendonck voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Op woensdag 24 november jl. hielden de Cranendonckse liberalen een digitale ledenvergadering en daarin spraken zij zich unaniem uit voor het benoemen van de lijsttrekker. Jordy Drieman zet zich sinds 2010 in voor de lokale VVD. Eerst als commissielid, daarna als raadslid en sinds 2018 als fractieleider van VVD Cranendonck.

De VVD Cranendonck heeft in 2018 een duidelijk visie neergezet: een sterk lokaal liberaal geluid met vele nieuwe gezichten, met een brede vertegenwoordiging van jong tot oud waar inhoud, ervaring en nieuwe ideeën centraal staan. Jordy Drieman geeft aan: “Destijds kozen we voor vernieuwing en daar zijn we nog iedere dag mee bezig. Met nieuwe enthousiaste VVD’ers hebben we de afgelopen vier jaar gewerkt aan een stabiel en solide liberaal geluid in Cranendonck.” 

Raadslid Willem Swinkels en commissielid Marina Liebregts vormen de nummers 2 en 3 van de lijst en nemen hun ervaring mee naar de volgende raadsperiode. Marcel Lemmen is terug te vinden op plaats 5 en is de wethouderskandidaat van de lokale VVD. “Ondertussen hebben zich ook veel nieuwe VVD’ers aangesloten met nieuwe ideeën voor Cranendonck. En onze lijst weerspiegelt een mooie vertegenwoordiging van de kernen van Cranendonck. Onze liberale visie krijgt dus nog meer lokale gezichten en dat is goed nieuws.”

Als jongste fractie van de Cranendonckse gemeenteraad en vanuit het college van B&W heeft de VVD Cranendonck de afgelopen periode ontzettend veel bereikt. Jordy Drieman vervolgt: “Op het gebied van wonen, sport, gemeentelijke financiën en sociaal domein hebben we als lokale VVD echt onze liberale stempel weten te drukken. Daarop willen we in de volgende periode doorpakken. Daarom zullen we ons nog nadrukkelijker gaan richten op de thema’s die spelen in onze zes kernen. We zijn enthousiast en we zijn nog lang niet klaar. Sterker nog, we komen net uit de startblokken.”

In de komende dagen zal de VVD Cranendonck de gehele kandidatenlijst bekend maken.

Zet cookies aan om de video te tonen.