VVD Cranendonck presenteert line-up voor GR2022!

De lokale VVD is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Afgelopen vrijdagavond heeft VVD Cranendonck de complete kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat Jordy Drieman unaniem gekozen is tot lijsttrekker en dat raadslid Willem Swinkels en commissielid Marina Liebregts op plek 2 en 3 staan. Wethouder Marcel Lemmen staat open voor een tweede termijn als wethouder en staat op plek vijf. Naast de continuïteit die de lokale VVD hiermee biedt aan de inwoners, is er op de kandidatenlijst ook ruimte voor nieuwe gezichten. Dit team met enthousiaste en gemotiveerde VVD’ers uit Cranendonck heeft er zin in!

Niet alleen binnen de gemeenteraad heeft de fractie van VVD Cranendonck zich de afgelopen jaren ingezet voor een liberaler Cranendonck. Ook achter de schermen is er hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van de partij. Dit heeft geleid tot een flink aantal nieuwe gezichten in de fractie. Brigide Kisters (#4, Maarheeze), Rein Hogenboom (#6, Budel), Huub Borg (#7, Maarheeze), Marcel van Haren (#8, Soerendonk), Marit van Deurzen (#9, Schoot), Riks de Jong (#13, Budel) en Bart Veldhuis (#14, Budel) zullen zichzelf in de komende periode voorstellen via de kanalen van VVD Cranendonck.

Ook aan voldoende ervaring is op de lijst van de lokale VVD gedacht. Carola Meuwissen (#10, Maarheeze) is oud-wethouder en tegenwoordig statenlid voor de VVD in Noord-Brabant. Daarnaast staan op de lijst wethouders, raads- en commissieleden uit het verleden: Frans Keizer (#11, Maarheeze), Hendrik van den Boogaard (#12, Maarheeze), Frank Walkate (#15, Budel) en Sjaak den Breejen (#16, Maarheeze). De lijst wordt afgesloten door voorzitter Willibrord van Beek die weer in Maarheeze woont nadat hij gestopt is als Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht.

  1. Jordy Drieman (Budel)
  2. Willem Swinkels (Budel)
  3. Marina Liebregts (Dorplein)
  4. Brigide Kisters (Maarheeze)
  5. Marcel Lemmen (Budel)
  6. Rein Hogenboom (Budel)
  7. Huub Borg (Maarheeze)
  8. Marcel van Haren (Soerendonk)
  9. Marit van Deurzen (Schoot)
  10. Carola Meuwissen (Maarheeze)
  11. Frans Keizer (Maarheeze)
  12. Hendrik van den Boogaard (Maarheeze)
  13. Riks de Jong (Budel)
  14. Bart Veldhuis (Budel)
  15. Frank Walkate (Budel)
  16. Sjaak den Breejen (Maarheeze)
  17. Willibrord van Beek (Maarheeze)
Zet cookies aan om de video te tonen.