VVD Cranendonck zoekt liberalen!

De VVD is bij de Provinciale Statenverkiezingen de tweede partij van Cranendonck geworden. 1.474 Cranendonckers stemden op de VVD! Om ook voor Cranendonck in de toekomst een liberaal VVD perspectief te bieden, zijn we op zoek naar 'Liberale Cranendonckers'!

Doe mee, denk mee en praat mee met VVD Cranendonck! Jouw actieve deelname maakt direct verschil. Onze VVD-fractie heeft op dit moment twee raads- en commissieleden in Cranendonck en we leveren ook een wethouder in het College van Burgemeesters en Wethouders. De fractie wordt ondersteund door onze steunfractie. Dit zijn inwoners van alle kernen die zich achter de schermen inzitten om onze gemeente nog liberaler te maken.

Doen wat nodig is

Ben jij één van die 1.474 Cranendonckse VVD-stemmers? Zijn vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid ook kernwaarden die bij jou horen? Ben je nieuwsgierig naar wat we doen of wil je direct meepraten en meedoen? Informeer en kom in actie, doe wat nodig is voor Cranendonck en sluit je aan bij de lokale VVD.

Neem contact op met een van de raads- of commissieleden of kijk voor meer informatie even rond op deze website!